За час війни, яку розв'язала рф на території нашої держави, багато українців відвикли від смачної домашньої їжі. Звичайно, дуже приємно повернутися до ароматних котлеток або биточок, але можна спробувати щось новеньке.

Як приклад, до гарніру або салату ідеально підійдуть печінкові оладки. Вони дуже легко готуються і продукти на цю страву є скрізь.

Найпростіші оладки з печінки, які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів

Інгредієнти:

  • яловича печінка 1 кг;
  • цибуля ріпчаста 3 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • мука 3 ст.л.;
  • сіль, перець, часник;
  • масло 2-3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Печінку потрібно помити, обов'язково зняти плівку, нарізати на невеликі шматочки і подрібнити м'ясорубкою або блендером.
  2. До печінки додаємо натерту на дрібній тертці моркву, подрібнену в блендері цибулю, борошно, сіль, перець, часник (сушений або свіжий), олію, все перемішуємо.
  3. Смажимо млинці на розігрітій сковороді, на середньому вогні, під кришкою з 2х сторін.
  4. На гарнір можна приготувати пюре або запекти картоплю.

Нехай над головою небо будемо мирним, а їжа на столі смачною. Смачного!

Найпростіші оладки з печінки, які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів

Раніше ми повідомляли про шинкування капусти бабусиним способом: тепер у банку влізе більше.

Також не зайвою буде українська медова горілка, яка сподобається всім: простий рецепт від баті для смачного столу.

Джерело