Відома українська телеведуча і акторка Ольга Сумська приготувала лазанью з кабачків і карпаччо з буряка. Рецептом вона поділилася з усією країною. 

Сталося це під час ефіру в програмі "Твій день", що виходить на телеканалі 1+1. Ведучі запросили актрису, яка ще з 90-х впевнено тримає статус однієї з найпопулярніших в країні. Вона з самого дитинства знала про те, що їй місце на сцені, так як батьки вибрали цей же вид діяльності. 

Цього разу в студії шоу жінка дивувала не акторськими здібностями, а кулінарними навичками. Вона приготувала соковиту лазанью з кабачків і оригінальне карпаччо з буряка.

Ольга Сумська приготувала італійську лазанью на український лад: кабачки, замість тіста

Ольга Сумська приготувала італійську лазанью на український лад: кабачки, замість тіста

Для цього знадобляться наступні інгредієнти: 

 - Кабачок;

 - Помідори черрі;

 - Твердий сир (натертий на тертці);

 - Фарш;

 - Цибуля;

 - Часник;

 - Масло для смаження і змазування форми; 

 - Сіль, перець.

Спочатку необхідно обсмажити фарш з цибулею і часником, після чого додати до них нарізані помідори і обсмажити ще пару хвилин.

Після цього помиті кабачки нарізаємо і обсмажуємо також з двох сторін. 

Форма для випікання повинна бути скляному, і змастіть її рослинним маслом. Туди викладаємо шарами фарш і кабачки, а зверху натертий сир. 

Випікати потрібно близько 20 хвилин при 180 градусах, і все, перша страва готова. 

Для того, щоб приготувати карпаччо, вам знадобляться:

  • Буряк;
  • Рукола;
  • Фет;
  • Насіння соняшнику;
  • Зерна граната;
  • Чорний перець.

    Ольга Сумська приготувала італійську лазанью на український лад: кабачки, замість тіста

В якості заправки можна використовувати оливкову олію і гранатовий соус. 

Буряк повинна бути запеченою, після чого змішуємо всі інгредієнти, і заливаємо соусом. 

Джерело